тел/факс: +359 2 952 10 20
адрес: бул. Витоша 93, София
e-mail: sales@idcbg.com
Продукти
Начало / Продукти
Офис обзавеждане

Fantoni е индустриална групировка, която произвежда мебели за офисно обзавеждане, преградни стени, плоскости от MDF, ламинатни покрития и лепила, звукоизолиращи облицовки за стени и тавани, ламинатни подови покрития. За проучвания и създаване на нови материали, дизайнерски и технологични решения, базирани на сътрудничество между различните фабрики от групировката, Fantoni получи престижната награда “Compasso D’oro” за 1998 година. Fantoni предлага богата гама офис мебели на няколко нива – от базови оперативни серии до най-висок клас в обзавеждането на директорски помещения, както и системи от преградни стени, доказали удобство и функционалност.

Офис обзавеждане
Дизайнерска мека мебел

MOROSO е италианска фабрика - производител на дизайнерска мека мебел. Водещата идея на MOROSO е да превърне стандартното помещение в динамично, комфортно, персонализирано и креативно пространство. Тази идея помага чрез форми, цветове и топлина да сме в крак с все по-бързия ритъм на модерния живот, но все така удобно седнали. Създатели на колекциите на MOROSO са световноизвестни дизайнери – Ron Arad, Antonio Citterio, Marc Newson, Massimo Iosa Ghini, Javier Mariscal, Patricia Urquiola и др.

Дизайнерска мека мебел
Осветителни тела

Targetti Group, основан във Флоренция през 1928 г., днес е един от световните лидери в производството на осветителни тела за вътрешно и външно приложение. След 75 години опит фирмата предлага над 3000 продукта, които са перфектно съчетание от технология и дизайн. Това ги прави изключително подходящи за приложение в архитектурни проекти и Targetti става идеален партньор за професионалисти и корпоративни клиенти: Ferrari, Mercedes, Peugeot, Max Mara, Levi’s, Benetton,McDonald’s и др. Targetti  осветява произведения на изкуството и на световното архитектурно наследство: Тайната вечеря на Леонардо да Винчи (Милано) и Давид на Микеланджело (Флоренция),Piazza San Marco във Венеция, Notre Dame в Париж, Операта в Сингапур, както и важни инсталации като метрото в Билбао или McLaren Technology Centre, проектиран от лорд Norman Foster.

Осветителни тела